EWM

ewm_logo

EWM activeaza in domeniul sudarii de peste 60 de ani. Sudura perfecta are nevoie de mult mai mult decat un echpament de sudare si cateva accesorii de sudare! In ultimii 60 de ani, EWM AG s-a angajat nu numai in producerea echipamentelor de sudare si a accesoriilor necesare, ci si intr-o mai mare masura in cercetarea si dezvoltarea proceselor si componentelor inovatoare de sudura. Aceste evoluții includ, de asemenea, mai multe proceduri de sudare EWM, cum ar fi forceArc și coldArc, cu sau fara puls, sau rootArc - solutia perfecta pentru „sudarea la radacina”.

Sistemele coordonate ofera rezultate perfecte. De la echipamente pana la surse si  consumabile, totul are un scop: sa transforme sudura intr-o experienta sigura si placuta.

Nu conteaza daca sudati aluminiu sau alt material sau dacă sudati folosind o tehnica de plasma, MMA sau MIG / MAG: o masina de sudat EWM este intotdeauna alegerea potrivita! Gama noastra cuprinzătoare de masini de inalta calitate se intinde de la echipamente de sudare MIG / MAG, la TIG și microplasma, la MMA.

Software-ul de management al calitatii EWM Xnet conceput modular poate conecta toate masinile de sudura, in retea, prin urmare, primeste toate datele de sudura in timp real, in timpul procesului de sudare.

Esti imediat avertizat asupra setarilor incorecte ale masinii de sudura si puteți evita pierderile de productie si crește eficienta intregului proces de sudare.