Ne pasă de natură  

 

Inițiativa - trotinetele electrice -

Vrem sa fim mai aproape de natură și să ne micșorăm amprenta de CO2. Ne-am gândit la trotinete electrice! Deocamdată avem două. În viitor am avem și altele în plan, printre care și mașini electrice. 

trotineta

 

 

Nu vă puieți cu ei! - Plantează În România

 

 


Echipa Rebels s-a alăturat inițiativei organizației Plantează în România, cu ajutorul căreia, colegii noștrii, au plantat în jur de 170 de puieți de stejari și carpeni în zona Ghimbav-Codlea.Ne-am adunat cu familia dar și cu alți voluntari ai organizației și am contribuit la o acțiune care se desfășoară la nivel național! 

 

 

 Planteaza

plantam1

 

plantam2

 

plantam6

 

plantam4

 

plantam5

 

planteaza7

 De ce?

Vrem să dăm și noi înapoi naturii și vrem să contribuim la un mediu mai curat! Ține de noi să ne facem viața mai sănătoasă! O facem pentru noi și generațiile care urmează. 

Pe viitor vrem să organizăm mai multe acțiuni prin care să ne petrecem timp în aer liber, împreună cu familia. Mai mult, avem în plan mai multe inițiative prin care să ne reducem amprenta de CO2. 

 

Urmărește-ne pe site și pe mediile de socializare pentru mai multe inițiative! Ai vreo idee sau vrei sa te implici? 

 

Scrie-ne pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Proiectul Plantează În România face parte din Asociația Creștem România Împreună. Sunt puși pe inițiative, nu glumă!

Implică-te și tu!

Poți afla mai multe pe pagina proiectului lor: https://planteazainromania.ro/index.php


Dar și pe pagina asociației: https://cri.org.ro