Centrul de service

Reparatii echipamente de sudare si debitare manuale, semiautomate si cu CNC in garantie si post garantie. 

Acordam Clientilor service de reparatii echipamente indiferent de producator.

Consideram activitatea de service foarte importanta drept pentru care s-a alocat un buget important in stoc pentru piese de schimb-echipamente de sudare si debitare necesar pentru reducerea timpului de interventie/reparatie al echipamentelor aflate in service. Personalul din service participa continuu la pregatirea tehnica oferita de furnizorii nostri atat pentru echipamentele standard cat si pentru automatizarile in sudare si taiere .

 Personalul din service participa continuu la pregatirea tehnica oferita de furnizorii nostri atat pentru echipamentele standard cat si pentru automatizarile in sudare si taiere .

O activitate importanta este CALIBRAREA –VERIFICAREA TEHNICA periódica echipamentelor .
Dispunem de echipamente-surse de verificat - etalonat parametrii de sudare cat si echipamente de masurarea debitului si presiunii de lichid de racire, de masurare a debitului de gaz de sudare astfel incat la CALIBRARE DE ECHIPAMENTE sa putem face o verificare completa a echipamentelor de sudare .

Sevice-ul se ocupa de asemenea de punerea in functiune –intretinerea echipamentelor de sudare si debitare autómata cu CNC avand echipe mobile cu deplasare la sediul Clientilor.

Soluțiile noastre